Maak met uw idee kans op maximaal € 5.000

dinsdag 06 oktober 2020 10:50

Initiatieven of ideeën die een bijdrage leveren aan een sterke vrijetijdseconomie in de regio Hardenberg komen in aanmerking voor de stimuleringsregeling van platform Gastvrij Hardenberg. De beste initiatieven of ideeën ontvangen een financiële ondersteuning van maximaal € 5.000.

De stimuleringsprijs van het platform Gastvrij Hardenberg is vanaf nu opnieuw aan te vragen. Aanvragen kan tot 2 november 2020. Met deze prijs kan het ingediende idee of project worden uitgevoerd. Om in aanmerking te komen voor de Stimuleringsprijs van het Platform Gastvrij Hardenberg, moet een idee aan voorwaarden voldoen. Zo moet het samen met minimaal twee partijen binnen de vrijetijdssector worden ingediend en kunnen andere partijen later aanhaken. Ook moet het idee passen binnen de uitgangspunten van de lange termijn agenda 'Gastvrij Hardenberg'.

Panelenroute Gramsbergen
Afgelopen donderdag werd de ‘Panelenroute Gramsbergen’ onthuld, dit is één van de projecten die een bijdrage hebben ontvangen. Vorig jaar kreeg Stichting Program 5000 euro om de geschiedenis van de stad Gramsbergen met 15 panelen in woord en beeld te laten zien. Je kunt langs deze panelen wandelen of fietsen en je laten onderdompelen in de geschiedenis van Gramsbergen. Stichting Program werd bij het uitvoeren van het project ondersteund door de stimuleringsprijs, maar ook nog door vele andere partijen.

Aanvragen en voorwaarden stimuleringsprijs
U kunt tot vrijdag 2 november uw plan of idee per e-mail sturen naar gastvrijhardenberg@hardenberg.nl. Stuur bij uw aanvraag een duidelijke omschrijving van het project, een begroting en een omschrijving van uw eigen financiële bijdrage mee. Ook geldt een aantal voorwaarden, bekijk deze goed via www.hardenberg.nl/stimuleringsprijs.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.