Meldpunt jeugdoverlast

woensdag 02 september 2020 15:13

De gemeente Hardenberg werkt samen met verschillende organisaties aan een aanpak voor jongeren die voor overlast zorgen. We willen er namelijk graag vroeg bij zijn om te voorkomen dat gedrag uit de hand loopt.

Hiermee zorgen we ervoor dat problemen voor zowel de jongere als de omgeving niet erger worden. Daarom is er vanaf nu een online meldpunt jeugdoverlast. Ervaart u overlast van (groepen) jongeren in uw buurt? Dan kunt u hiervan een melding maken via de website van de gemeente. Ga naar de homepage en klik op het groene blok ‘melding maken’. U kunt deze melding anoniem doen.

Met de meldingen die binnenkomen krijgt de gemeente beter inzicht in wat er speelt op straat, en waar problemen ontstaan. Zodat ze samen met politie en jongerenwerk tijdig actie kan ondernemen.

Dit meldpunt is geen vervanging van meldingen bij de politie. Zijn er dringende situaties dan kunt u hiervoor de politie bellen via 0900-8844 of in levensbedreigende gevallen via 112.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.