Gezocht: Kinderen die speeltuinen willen testen

woensdag 16 september 2020 09:26

In de gemeente Hardenberg zijn veel speelplaatsen. Maar we weten niet zo goed of alle speeltuinen wel leuk genoeg zijn om in te spelen. En of iedereen wel mee kan spelen.

Daarom zijn we op zoek naar kinderen die speeltuinen willen testen. En die daarna aan ons vertellen of de speeltuin leuk genoeg is, of alle kinderen er kunnen spelen en of je er goed samen kan spelen. De ‘speeltuin-bende’ komt op 7 oktober voor het eerst bij elkaar.

Wie zoeken we?
We zoeken kinderen die het leuk vinden om een speeltuin te testen. Ook zoeken we kinderen met een handicap, die kunnen vertellen of een speeltuin voor iedereen geschikt is. Dat kan gaan om kinderen met autisme, het syndroom van Down, ADHD, kinderen die niet kunnen horen of zien, of in een rolstoel zitten. Hoe meer verschillende kinderen er in het testteam komen, hoe beter we kunnen testen. We vinden namelijk dat iedereen welkom moet zijn in elke speeltuin!

Hoe gaat het testen?
We willen graag elk jaar vier  speelplaatsen laten testen door  de ‘speeltuinbende’. Dat kan je gewoon zelf doen, samen met je vader en/of moeder, of met een vriendje. Wel vinden we het leuk als één keer per jaar het hele team samen een speeltuin gaat testen.

Meld je aan!
Wil jij graag helpen met het testen? Meld je dan aan!  Stuur vóór 28 september een  mail naar arjan.breukelman@hardenberg.nl.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.