Jan Willem Wiggers neemt afscheid als waarnemend burgemeester

maandag 31 augustus 2020 13:23

Jan Willem Wiggers neemt op dinsdag 22 september tijdens de raadsvergadering afscheid als waarnemend burgemeester van de gemeente Hardenberg.

Jan Willem Wiggers kreeg op 24 september 2019 het ambtsketen omgehangen. Hij heeft de burgemeestersfunctie bijna een jaar met veel enthousiasme waargenomen. In dat jaar heeft hij veel plezierige contacten gehad met inwoners, ondernemers en organisaties.

Wensen en boodschappen worden gebundeld in een boekwerkje
Vanwege de coronamaatregelen komt er helaas geen afscheidsreceptie. Wilt u een wens of boodschap meegeven aan Jan Willem Wiggers? Mail dit dan vóór 14 september 2020 naar afscheidburgemeester@hardenberg.nl. Alle reacties worden gebundeld en in de vorm van een boekwerkje aan Jan Willem Wiggers aangeboden tijdens de raadvergadering.
Uw inbreng wordt zeer op prijs gesteld!

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.