Fietsverkoop BOA Handhaving

woensdag 12 augustus 2020 11:03

Op zaterdag 22 augustus vindt er een fietsverkoop plaats bij de Oude Gemeentewerf in Dedemsvaart, ingang Langewijk 116 (ter hoogte van kinderboerderij Dekibo).

’s Middags van 13.00 tot 14.00 uur is de verkoop alleen voor mensen die aangifte hebben gedaan van diefstal van hun fiets. Op vertoon van deze aangifte én een geldig legitimatiebewijs kunnen zij na controle hun eigen fiets meenemen of één fiets kopen.

Tussen 14.00 en 16.00 uur is er voor alle mensen de mogelijkheid om van de fietsen die ’s ochtends niet verkocht zijn, een exemplaar te kopen. Het gaat om fietsen die langer dan 3 maanden bij de gemeentewerf zijn opgeslagen, de rechtmatige eigenaar van deze fietsen is niet gevonden. De fietsen zijn onderverdeeld in prijscategorieën van € 5 tot € 50. Als er fietsen van betere kwaliteit beschikbaar zijn, kan de prijs hoger liggen. De fietsen kunnen alleen contant betaald worden (er is geen pin aanwezig).

Meer informatie over de fietsverkoop is te verkrijgen bij BOA Handhaving Hardenberg, via telefoonnummer 088 - 965 4308 (’s ochtends tussen 8.30 en 12.00 uur) of per e-mail: boa@hardenberg.nl.

Komt u naar de fietsverkoop? Houd u dan aan de coronamaatregelen.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.