Ondernemers ontvangen 'Coronaproof Vechtdalpakketje'

vrijdag 05 juni 2020 08:22

Vechtdal Maketing heeft voor recreatieondernemers in het Vechtdal een Coronaproof Vechtdalpakketje gemaakt met diverse handige producten. Dit pakketje kunnen ondernemers bij Vechtdal Marketing bestellen. Het Platform Gastvrij Hardenberg biedt dit pakketje ter waarde van € 50 gratis aan, aan alle toeristische bedrijven in de gemeente Hardenberg.

Met de zomervakantie in aantocht mogen we in het Vechtdal binnenkort weer veel toeristen ontvangen. Om deze bezoekers een veilig en fijn verblijf te bieden, zijn ondernemers in de afgelopen periode enorm druk geweest om hiervoor gereed te staan.

Om ondernemers enigszins te helpen in deze turbulente tijd, heeft het Vechtdal Marketing een klein pakketje samengesteld. In de pakketje zit bijvoorbeeld, afzetlint, hesje, vloerstickers en posters. Voor de ondernemers in de gemeente Hardenberg neemt het Platform Gastvrij Hardenberg de kosten van € 50 per pakketje op zich, om zo de toeristische bedrijven een steuntje in de rug te bieden.

Bestellen gratis pakketje
Het pakketje bevat producten om op een vriendelijke manier bezoekers te wijzen op de coronamaatregelen die er gelden. Ook hesjes voor personeelsleden zijn onderdeel hiervan. Het Vechtdal Corona-pakket kunnen de Hardenbergse ondernemers uiterlijk tot woensdag 10 juni om kosteloos bestellen via www.vechtdaloverijssel.nl/Coronapakket. Het pakketje wordt bij ondernemers thuisbezorgd.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.