Niet parkeren op de gemeentelijke weg naar de grindgroeve in Itterbeck

dinsdag 23 juni 2020 13:51

Op de gemeentelijke weg richting zwemplas de Grindhoeve (Kiesgrube) in Itterbeck geldt een parkeerverbod. Buurgemeente Itterbeck en Samtgemeinde Uelsen wijzen er op dat het gebied naast de rechterrijstrook vrij moet blijven voor hulpdiensten. Vanwege het verwachte droge en warme weer van de komende week en het daarmee samenhangende verhoogde risico op bosbranden is naleving van het verbod essentieel.

De politie, de gemeenten Itterbeck/Uelsen controleren. Bij overtreding van het parkeerverbod loopt u het risico op een boete. Overigens gelden ook in Duitsland coronamaatregelen. Iedereen moet 1,5 meter afstand houden van andere mensen die niet tot hun eigen huishouden behoren.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.