GGD IJsselland opent testlocaties coronavirus

maandag 01 juni 2020 10:32

Iedereen in Nederland kan met klachten die wijzen op het nieuwe coronavirus getest worden. Met de test kunt u - als u klachten hebt - zien of u besmet bent met het coronavirus. GGD IJsselland richt hiervoor vier testlocaties in de regio IJsselland in.

Door veel mensen te testen, kunnen we zien of het coronavirus zich verspreidt en direct bron- en contactonderzoek doen bij een positieve test. Op deze manier kunnen we het virus bestrijden. Er is nog geen test beschikbaar om te zien of u al besmet en ziek bent geweest.

De vier locaties verspreid over de regio zijn:

  • Schonenvaardersstraat 5 in Deventer
  • Veldkampweg 23-25 in Ommen
  • Dolderweg 1 in Steenwijk
  • Boerendanserdijk 41b in Zwolle

GGD IJsselland had een testlocatie op de hoofdlocatie van GGD IJsselland in Zwolle. Deze wordt niet meer ingezet voor testen. U kunt voor een coronatest terecht op een van de bovenstaande vier locaties. Let op: u moet zich vooraf aanmelden voor een test.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.