Gemeentehuis gesloten op 21 en 22 mei

maandag 18 mei 2020 08:18

Het gemeentehuis en de balies van de Publieksdienst zijn op donderdag 21 en vrijdag 22 mei gesloten. Op deze dagen zijn de medewerkers van de gemeente ook telefonisch niet bereikbaar.

De gemeente is op deze dagen niet bereikbaar op 14 0523. Ook kunt u voor donderdag 21 en vrijdag 22 mei geen afspraak maken met de Publieksdienst. Vanaf maandag 25 mei kunt u weer bellen met de gemeente.

Hebt u een melding over bijvoorbeeld overlast, kapotte lantaarnpalen of losliggende tegels? Dan kunt u de melding ook online doorgeven.

Vanwege maatregelen rondom het coronavirus blijven de balies in MFC de Baron in Dedemsvaart nog gesloten. Wel is het weer mogelijk om online een afspraak te maken voor uw bezoek aan de balies in het gemeentehuis.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.