Bekijk de plannen voor Garstlanden IV online

dinsdag 07 april 2020 13:39

Woongebied Garstlanden in Gramsbergen wordt de komende jaren uitgebreid met 150 woningen. Het ontwerp van het bestemmingsplan dat de bouw van de nieuwe woningen mogelijk maakt is klaar en ligt nog tot en met 29 april 2020 ter inzage.

Vanwege de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is de geplande inloopbijeenkomst niet doorgegaan. De gemeente Hardenberg wil belangstellenden toch de mogelijkheid bieden om het plan te bekijken en vragen te stellen. Daarom zijn de kaarten en tekeningen die de gemeente tijdens de inloopbijeenkomst had willen tonen inclusief een uitleg te bekijken op www.hardenberg.nl/garstlanden.

Hier staan ook de contactgegevens van medewerkers van de gemeente Hardenberg die vragen kunnen beantwoorden of een nadere toelichting kunnen geven.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.