Inloopuren openbaar vervoer in Hardenberg

donderdag 12 maart 2020 09:54

OV-ambassadeurs houden speciaal voor senioren de komende maanden een aantal inloopspreekuren over reizen met het openbaar vervoer. Ook kunnen senioren in mei deelnemen aan een proefreis.

Tijdens het inloopspreekuur beantwoorden OV-ambassadeurs in Buurtkamer Centrum (Burgemeester Bramerstraat 92 in Hardenberg) veelgestelde vragen over reizen met het openbaar vervoer. De inloopspreekuren worden gehouden op dinsdag 7 april, 12 mei  en 2 juni van 10.00 tot 11.30 uur.

De ambassadeurs zijn ervaren OV-reizigers die, vrijwillig, leeftijdsgenoten op weg helpen. Senioren kunnen uitleg krijgen over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en het in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Belangstellenden kunnen kosteloos en vrijblijvend binnenlopen.

Senioren kunnen zich bovendien aanmelden voor een proefreis. Tijdens de proefreis laten OV-ambassadeurs senioren oefenen met het reizen met bus en trein. 

Lees meer informatie over de inloopspreekuren en proefreis

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.