Voorverkoop seizoenkaarten zwembad Hattemat 2020 van start

woensdag 26 februari 2020 16:28

Van woensdag 29 april t/m zaterdag 29 augustus kan er weer gezwommen worden in gemeentelijk zwembad Hattemat in Gramsbergen. Wie vóór 28 maart een seizoenkaart aanvraagt, betaalt hiervoor € 50. Daarna kost een kaart € 55.

U kunt een seizoenkaart tegen voorverkooptarief aanvragen door vóór 28 maart 2020 het aanvraagformulier in te leveren.

Binnen een gezin dienen de eerste twee gezinsleden een hoofdkaart aan te schaffen. Vanaf het 3e gezinslid kan er per lid één bijkaart aangeschaft worden. Een bijkaart kost € 30. Bijkaarten zijn niet tegen voorverkooptarief verkrijgbaar. Voor kinderen die voor 1 september 2020 nog geen 3 jaar zijn, hoeft geen seizoenkaart te worden aangevraagd, zij hebben gratis toegang tot het zwembad.

  • Er gelden een aantal voorwaarden voor het aanvragen:
  • Alle gezinsleden, waarvoor een aanvraag wordt gedaan, wonen op hetzelfde adres
  • Bij elke aangevraagde kaart wordt een duidelijke pasfoto meegestuurd.
  • Op de achterzijde van de pasfoto wordt de naam van degene op de foto vermeld.
  • Zonder foto wordt een seizoenkaart niet afgegeven!
  • Aanvraagformulier en pasfoto’s worden voor 28 maart 2020 ingeleverd of opgestuurd in een gesloten enveloppe.

Waar verkrijgbaar?
Aanvraagformulieren zijn vanaf 2 maart verkrijgbaar bij MFC De Binder en Plusmarkt Alfring in Gramsbergen of via de websites van Zwembad Hattemat en de gemeente Hardenberg (www.zwembadhattemat.nl, www.hardenberg.nl/zwembaden of
www.hardenberg.nl/voorverkoop).

Waar inleveren?

Doe uw enveloppe met aanvraag in de brievenbus bij het zwembad of stuur hem naar zwembad Hattemat, Hattemattestraat 5, 7783 BM Gramsbergen. U kunt uw formulier en de foto’s ook digitaal sturen naar zwembadhattemat@gmail.com.

Afhalen seizoenkaarten
De bestelde kaarten kunt u afhalen op dinsdag 14 of woensdag 15 april aan de kassa van het zwembad. Dit kan van 09.00 – 11.00 uur of van 15.00 tot 20.00 uur. Let op, er kan alleen met pin betaald worden!

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.