Inloopuur openbaar vervoer in Hardenberg

woensdag 26 februari 2020 16:13

Dinsdag 3 maart van 10.00 tot 11.30 uur is er een inloopspreekuur over reizen met het openbaar vervoer, speciaal voor senioren. OV-ambassadeurs beantwoorden in Buurtkamer Centrum (Burgemeester Bramerstraat 92 in Hardenberg) veel gestelde vragen over reizen met het openbaar vervoer.

De ambassadeurs zijn ervaren OV-reizigers die, vrijwillig, leeftijdsgenoten op weg helpen. Senioren kunnen uitleg krijgen over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en het in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Belangstellenden kunnen kosteloos en vrijblijvend binnenlopen.

Meer informatie
Naast inloopspreekuren organiseren de OV-ambassadeurs ook informatiebijeenkomsten en proefreizen. Kijk op www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten. Heeft u nog vragen, bel dan met 038-4540130 of stuur een e-mail naar ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.