Gemeente Hardenberg organiseert open dag Openbaar Gebied

woensdag 26 februari 2020 16:36

Vraag jij je weleens af wat de afdeling Openbaar Gebied van de gemeente Hardenberg nou eigenlijk precies allemaal doet? Ja? Dat komt mooi uit, want op zaterdag 28 maart hebben we van 10.00 uur tot 16.00 uur onze open dag! Je bent dan van harte welkom op de gemeentewerf aan Kruiwiel 15 in Hardenberg.

Wanneer je de term ‘Openbaar Gebied’ hoort heb je hier vast een beeld bij. Het openbaar groen onderhouden, bijvoorbeeld. Snoeien, grasmaaien. Begraafplaatsen en sportvelden onderhouden. Maar we doen nog veel meer dan dat. We houden ons bijvoorbeeld ook bezig met duurzaamheid en veiligheid.

En ook klimaatadaptatie en biodiversiteit spelen een rol in ons dagelijkse werk.
Bij de gemeente werken allemaal bevlogen mensen die met passie over hun werk willen vertellen. Daarnaast kunnen ze heel veel laten zien, zoals de zoutloods en de strooiwagen. Maar ook hoe ze een boom op grote hoogte snoeien en daarbij de veiligheid nooit uit het oog verliezen.

Voor de kinderen hebben we allerlei leuke activiteiten en er is een prijsvraag. Dus ben je nieuwsgierig, heb je goede ideeën voor je eigen buurt of wil je gewoon graag eens kennis maken? Kom dan naar de gemeentewerf op zaterdag 28 maart!

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.