Begroetingsavond voor nieuwe inwoners van de gemeente

vrijdag 10 januari 2020 14:49

Het college van burgemeester en wethouders nodigt alle mensen die in 2019 in de gemeente Hardenberg zijn komen wonen uit voor de begroetingsavond op vrijdag 24 januari 2020. Alle nieuwe inwoners van de gemeente hebben een brief hierover gekregen.

 De begroetingsavond wordt van 16.30 tot 19.30 uur gehouden in theater De Voorveghter. Alle nieuwe inwoners worden welkom geheten door de burgemeester en wethouders. Daarna is het tijd om te kletsen en proeven. In gesprek gaan met elkaar staat deze avond vooral centraal.

De begroetingsavond valt samen met het Landelijke Theaterweekend. Na het kletsen en proeven neemt directeur Jan Maarten Veurink van theater De Voorveghter u mee voor een rondleiding door het theater.

Heeft u zich als nieuwe inwoner nog niet aangemeld voor de begroetingavond? U kunt zich  nog aanmelden tot 17 januari 2020 via www.hardenberg.nl/begroetingsavond.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.