Serious Request Lifeline door Balkbrug en Den Kaat

woensdag 18 december 2019 12:25

Serious Request Lifeline is dit jaar een voettocht van Goes naar Groningen door drie DJ-teams. DJ’s FRANK EN EVA komen op 23 december langs lopen (etappe 21 - start 23 december 14.00 uur: Ommen, Witharen, Ommerschans, Balkbrug, Den Kaat, Nolde, Schottershuizen, Zuidwolde) en dan zijn ze kort op de Ommerschans en naar Den Kaat.

Bij de Ommerschans heeft de vereniging een grote actie opgezet bij Veldzichthoeve. De Vereniging de Ommerschans heeft diverse acties opgezet om zo bij te dragen aan het goede doel. Er zijn allerlei partijen in Balkbrug uitgenodigd om mee te doen met deze actie. Aan het einde van Balkbrug ligt Den Kaat en daar worden alle lopers en bezoekers vergast op een Reestdalburger gemaakt door Daniel Poolman van Proefkamer het Reestdal. Om alle lopers succes te wensen en te bedanken voor inzet wordt deze burger aangeboden aan de deelnemers.

Aftrap Lokaal Sport- & Beweegakkoord

Ruim 90 afgevaardigden van sportverenigingen en organisaties dachten woensdag 11 december mee over het Lokaal Sport- & Beweegakkoord. In het Lokaal Sport- & Beweegakkoord komen ambities maar ook concrete plannen en projecten te staan. Die ervoor gaan zorgen dat mensen meer gaan bewegen en sporten.

Met alle ideeën die tijdens de avond zijn voorgesteld, gaat sportambassadeur Eralt Boers aan de slag. Alle deelnemers krijgen een verslag van deze avond. Deelnemers die hebben aangegeven mee te willen denken op bijzondere thema’s worden daarvoor uitgenodigd. Begin april 2020 is het Lokaal Sport- & Beweegakkoord klaar. Daarna start de uitvoering van de plannen en projecten.

Wethouder Martijn Breukelman sloot de avond af, met een dankwoord voor alle aanwezigen.
Heeft u vragen over het Lokaal Sport- en Beweeg Akkoord? Neem dan contact op met Arjan Breukelman via arjan.breukelman@hardenberg.nl.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.