Ontmoeten centraal op nieuwjaarsreceptie 7 januari

donderdag 19 december 2019 16:34

Het college van burgemeester en wethouders nodigt alle inwoners, ondernemers, verenigingen en instellingen uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst op dinsdagavond 7 januari 2020. De bijeenkomst wordt van 19.30 tot 23.00 uur gehouden in het gemeentehuis. Ook dit jaar staat elkaar ontmoeten centraal.

De nieuwjaarsbijeenkomst biedt een mooie gelegenheid om samen terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken op 2020. Door een kort afwisselend programma hoopt de gemeente een breed publiek aan te spreken en zo gezamenlijk van start te gaan in het nieuwe jaar.

Net als vorig jaar is het ontvangst buiten net voor de ingang. Het college van B&W heet iedereen persoonlijk welkom om u een goed en gezond 2020 te wensen. Tijdens de inloop speelt het mannenkoor Crescendo/KNA Gramsbergen. Vervolgens gaat iedereen naar binnen en staat er een kopje koffie klaar.

Cabaretier Joep van Deudekom
Om 20.15 uur houdt burgemeester Jan Willem Wiggers zijn nieuwjaarstoespraak. Cabaretier Joep van Deudekom sluit met zijn optreden het officiƫle gedeelte van de bijeenkomst af. Daarna is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van meerdere proeverijen van streekgerechtjes.

Programma

  • 19.30 uur: Ontvangst door college van B&W (buiten)
  • 20.15 uur: Nieuwjaarstoespraak burgemeester Jan Willem Wiggers
  • 20.25 uur: Cabaretier Joep van Deudekom
  • 20.40 uur: Regio Hardenberg smaakt naar meer...
  • 23.00 uur: Einde nieuwjaarsbijeenkomst

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.