Hallo! Hardenberg: magazine over actuele ontwikkelingen in het centrum van Hardenberg

woensdag 18 december 2019 12:26

Deze week wordt in stad Hardenberg huis-aan-huis het magazine Hallo! Hardenberg bezorgd. Dit magazine gaat over allerlei actuele ontwikkelingen in het centrum van Hardenberg.

Nadat het kernwinkelgebied eerder al een flinke opknapbeurt kreeg, staat er de komende jaren opnieuw veel te gebeuren in het centrum van Hardenberg. Vooral aan de randen van het gebied wordt gebouwd.

Wethouder Martijn Breukelman: “Tal van partijen werken samen met de gemeente Hardenberg aan projecten die het centrum van Hardenberg nog mooier en aantrekkelijker maken. Zo worden momenteel naast het gemeentehuis appartementen gebouwd in ‘Slotgraven’, worden langs de Vecht woningen en appartementen gebouwd en er zijn plannen voor een nieuwe invulling van De Spinde. Ook de openbare ruimte krijgt op verschillende plekken een opknapbeurt. En er zijn diverse gebieden waar we bestuderen wat de mogelijkheden zijn voor bijvoorbeeld woningbouw of een nieuwe inrichting. Het lijken misschien allemaal losse projecten, maar ze dragen allemaal bij aan een krachtig centrum. Een centrum waar je fijn kunt winkelen, een terrasje kunt pakken en waar je prettig woont. In het magazine Hallo! Hardenberg zetten we al deze mooie projecten op een rijtje, inclusief een overzichtelijke plattegrond waarop alle projecten zijn aangeduid.”

In het magazine leest u de verhalen en achtergronden van de vele projecten in het centrum. Geen magazine ontvangen of woont u buiten stad Hardenberg en wilt u de Hallo! Hardenberg ook lezen? Haal dan een exemplaar in het gemeentehuis van Hardenberg of lees het magazine online via www.centrumontwikkelinghardenberg.nl.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.