3FM Serious Request: The Lifeline door gemeente Hardenberg

maandag 23 december 2019 10:26

Vandaag komt 3FM Serious Request: The Lifeline langs onze gemeente. Frank van der Lende en Eva Koreman, Sander Hoogendoorn en Herman Hofman en Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen lopen bijna 500 km voor slachtoffers van mensenhandel. Kom ook in actie voor 3FM Serious Request: The Lifeline! Er zijn diverse acties opgezet. Wethouder Jan Ten Kate deelt bij Den Kaat Reestdalburgers aan om de lopers aan te moedigen.

Radio dj's Frank van der Lende en Eva Koreman komen op 23 december om 14.00 uur in Ommen. Dan lopen zij via Witharen, Ommerschans, Balkbrug, Den Kaat, Nolde en Schottershuizen naar Zuidwolde. Ze maken tijdens deze etappe een korte stop op de Ommerschans (waarschijnlijk rond 15.00 uur) en bij Den Kaat.

De Veldzichthoeve wordt gebruikt als verzamelplek waar een grote tent zal staan van Staatsbosbeheer en waar de Vereniging De Ommerschans zorgt voor muziek, soep, chocolademelk en glühwein en die ook verkopen. Ook houden zij een loterij, hiervoor kun je deze middag loten kopen. De opbrengst gaat naar het goede doel. Zo kun je zelf lekker eten, feesten en mooie prijzen winnen en draag je gelijk ook bij aan het goede doel! Dus kom ook, feest mee en juich de dj's toe!

Na de Ommerschans lopen de dj's door naar Zuidwolde. Moedig ze aan langs de route op loop met ze mee! Bij Den Kaat 2 worden alle lopers en bezoekers een lekkere snack aangeboden door Wethouder Jan Ten Kate en Daniël Poolman van Proefkamer Het Reestdal.

Of kom zelf in actie! Naast in actie komen kan je ook gewoon doneren, een plaatje aanvragen of bieden tijdens de veiling. Kijk voor meer informatie over 3FM Serious Request: The Lifeline op www.npo3fm.nl/seriousrequest.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.