Ondernemers openen Recreatie Vakbeurs met netwerkontbijt

vrijdag 01 november 2019 08:20

Platform Gastvrij Hardenberg nodigt ondernemers in de vrijetijdssector uit voor het netwerkontbijt op dinsdag 26 november 2019 om 08.15 uur in de Evenementenhal Hardenberg. Het netwerkontbijt is bedoeld om in ontspannen sfeer, kennis te maken met elkaar en het ondernemerschap in het Vechtdal te versterken. Recreatie-ondernemers ontvangen hiervoor deze week een uitnodiging.

Het netwerkontbijt vindt plaats voor de start van de Recreatie Vakbeurs, die eind november voor de achttiende keer wordt gehouden. Het platform grijpt dit moment aan om gezamenlijk met Vechtdal-ondernemers effectief met elkaar te netwerken en vervolgens de beurs te openen.

Het netwerkontbijt wordt op dinsdag 26 november ingeleid door wethouder Alwin te Rietstap, tevens voorzitter van het platform Gastvrij Hardenberg. Hierna is er tijdens het interactief gedeelte ruimte om te netwerken. Ook is er een kennisplein aanwezig met de experts van Vechtdal Marketing, Ondernemershuis, Startershuis Doen en Vechtdal Projecten. Ondernemers kunnen bij deze experts gericht vragen stellen, ideeën doorgeven of inspiratie opdoen.

Over de Recreatie Vakbeurs
De wereld van recreatie is te zien, te horen en te beleven tijdens Recreatie Vakbeurs op 26, 27 en 28 november. Het is de grootste vakbeurs voor de recreatiesector. In zeven beurshallen van de Evenementenhal Hardenberg worden dé hottopics uit de sector belicht.

Een branche die sterk groeit maar tegelijkertijd continu in beweging is. Jaarlijks komen veel recreatieondernemers uit het Vechtdal naar deze beurs. Het Platform Gastvrij Hardenberg is op deze eerste dag gastheer voor deze ondernemers.

Platform Gastvrij Hardenberg
Het platform Gastvrij Hardenberg is een samenwerking tussen ondernemers in de recreatiebranche. De regio promoten door samenwerking staat hierbij centraal. Het platform Gastvrij Hardenberg is in 2017 van start gegaan.

Het doel is om meer gasten naar de gemeente te halen om daarmee onder meer de inkomsten en werkgelegenheid te laten groeien.

Meer informatie leest u op www.hardenberg.nl/gastvrij.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.