Heeft u een hond? Doe mee aan Waaks!

maandag 21 oktober 2019 09:12

De donkere dagen staan in het teken van ‘WAAKS’-zijn. Daarom heeft de gemeente samen met de politie een leuke actie georganiseerd. We stellen hondenbandjes beschikbaar voor alle hondenbezitters in de gemeente Hardenberg (zolang de voorraad strekt). U kunt een hondenbandje afhalen op het politiebureau en bij het gemeentehuis in Hardenberg.

Daarnaast gaan onze wijkagenten in samenwerking met TVH (toezichthouders) ook in de maanden oktober en november actief de straat op om meer over project WAAKS te vertellen en delen zij de hondenbandjes uit.

Waarom?

In de donkere dagen vinden er meer inbraken plaats. We kunnen u als hondenbezitter daar goed bij gebruiken! Als hondenbezitter laat u waarschijnlijk regelmatig uw hond uit. U kent uw eigen wijk dan ook als geen ander en het zal u dan ook snel opvallen als er iets ‘niet helemaal in de haak is’. Bent u ook WAAKS en ziet u verdachte situaties in uw wijk? Bel 112! Door middel van project WAAKS vragen we deze maand extra aandacht voor verdachte situaties en hopen we op jullie medewerking.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.