Doe mee aan een onderzoek over winkelen en boodschappen doen

maandag 28 oktober 2019 09:37

Waar doet u boodschappen en waar winkelt u? Hoe vaak koopt u online? En hoe tevreden bent u over het winkelaanbod bij u in de buurt? Dat willen de provincie Overijssel en de gemeente Hardenberg graag van u weten. U kunt hiervoor tot eind november meedoen aan een groot onderzoek naar koopgedrag: het Koopstromenonderzoek Oost-Nederland 2019.

In het onderzoek beantwoordt u vragen over boodschappen doen, winkelen en doelgerichte aankopen doen en hoe tevreden u bent over de verschillende aankooplocaties. Deze informatie helpt de gemeente en provincie bij het zorgen voor aantrekkelijke winkelgebieden, dorpscentra en een compleet winkelaanbod.

U vindt de vragenlijst op www.startvragenlijst.nl/koopgedrag. Het invullen van deze vragenlijst duurt gemiddeld 10 tot 15 minuten. Onder alle deelnemers aan het onderzoek worden 50 cadeaubonnen van 25 euro verloot. U kunt de vragenlijst invullen tot eind november.

Een aantal huishoudens in de gemeente Hardenberg is willekeurig geselecteerd. Zij ontvangen in de komende weken namens de provincie Overijssel een schriftelijke uitnodiging in de brievenbus om mee te doen aan het onderzoek. Kunt u niet online meedoen? Neem dan contact op met de helpdesk van I&O Research: 0800-0191 (gratis).

Privacy gewaarborgd
De privacy van deelnemers is gewaarborgd in overeenstemming met de nieuwe privacywetgeving (AVG). Antwoorden van deelnemers zijn niet gekoppeld aan hun woonadres en worden uitsluitend gebruikt voor het Koopstromenonderzoek Oost-Nederland 2019.

I&O Research voert het onderzoek uit. Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.kso2019.nl of www.ioresearch.nl.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.