Workshop 'Het Nieuwe Fietsen' voor 65+'ers

donderdag 19 september 2019 11:49
Impressie van de workshop.

Voor inwoners van de gemeente Hardenberg van 65 jaar en ouder houdt Veilig Verkeer Nederland dinsdag 15 oktober van 09.30 tot 12.00 uur de gratis workshop 'Het Nieuwe Fietsen'. De workshop wordt gehouden in Kerkelijk Centrum De Schakel aan de Lage Doelen 5 in Hardenberg. U kunt zich vanaf nu aanmelden voor deze workshop.

Tijdens de interactieve bijeenkomst geeft een verkeersexpert praktische tips. Onder meer over de volgende onderwerpen:

  • Slim omgaan met drukke fietspaden
  • Kwetsbaarheid in het verkeer
  • Conditie van het lichaam
  • Veilig fietsen

Aan de hand van stellingen, feiten en filmpjes leren deelnemers hoe zij langer mobiel kunnen blijven en veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. 

Aanmelden
De workshop duurt van  van 09.30 tot 12.00 uur en is inclusief een pauze. Er is geen praktijkdeel. Als u interesse heeft om aan de workshop mee te doen, kunt u zich kosteloos aanmelden via www.vvn.nl/hetnieuwefietsen. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers.

Voor meer informatie, of een telefonische aanmelding kunt u bellen naar 0575 510 144. Deelnemers ontvangen ongeveer één week voor aanvang van de cursus een bevestigingsbrief.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.