Koninklijke Onderscheiding voor Rinus Dijk uit Dedemsvaart

maandag 16 september 2019 22:00

Loco-burgemeester Martijn Breukelman van de gemeente Hardenberg heeft maandag 16 september 2019 een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer Marinus Dijk uit Dedemsvaart.

De heer Dijk is sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw actief geweest bij voetbalvereniging SV Dedemsvaart. Voor zijn inzet wordt hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer Dijk is sinds 1970 op verschillende fronten actief geweest bij voetbalvereniging SV Dedemsvaart. Zo was hij bestuurslid, scheidsrechter, grensrechter en wedstrijdsecretaris, maar ook jeugdtrainer en clubhuisbeheerder. Daarnaast verzorgde de heer Dijk gedurende een aantal jaren de redactie van het clubblad en zorgde hij voor het groenonderhoud op de sportvelden.

De heer Dijk kreeg deze onderscheiding voor zijn vrijwillige verdiensten voor de voetbalvereniging.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.