De uitnodiging accepteren

U accepteert de uitnodiging door u aan te melden voor deze avond. Dat doet u in onderstaand formulier.

Landbouwcafé en première documentaire ‘De druppel die de melkbus heeft doen overlopen’

De landbouw is belangrijk voor de economie van Hardenberg. De gemeente is trots op de boeren. En wil de landbouw maximaal de ruimte geven binnen gemeentelijk beleid. Zowel traditionele boeren, als boeren die op of rond hun bedrijf innoveren.

Milou Schlepers uit Schuinesloot maakte als afstudeerproject een documentaire over de agrarische sector in onze regio. De documentaire ‘De druppel die de melkbus heeft doen overlopen’ gaat tijdens het landbouwcafé op 9 november in première. U kunt met dit formulier aanmelden voor deze avond.

Meldt u aan

De druppel die de melkbus heeft doen overlopen

Verschillende melkveehouders vertellen in de documentaire hoe zij hun bedrijf inrichten, hoe zij verbeteringen doorvoeren en hun werk met passie doen. Ook is er aandacht voor het imago van de sector. Volgens Milou hebben veel mensen geen goed beeld van de agrarische sector. Wat kun je hier als ondernemer zelf aan doen? En met wie kun je dan samenwerken? Deze vragen stelt Milou in de documentaire aan de melkveehouders.

Programma

Tijdens het Landbouwcafé op woensdag 9 november in Theater de Voorveghter bekijken we samen de documentaire. Daarna gaan we met elkaar in gesprek over wat we gezien hebben. Wat zijn de eerste reacties en wat vinden we van wat we gezien hebben? We sluiten het Landbouwcafé af met een hapje en drankje. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur.