Jongerenteam

Ben je jonger dan 27 jaar en heb je geen baan of afgeronde opleiding? Dan ben je bij het Jongerenteam aan het juiste adres. Hier krijg je hulp en advies bij het vinden van een opleiding, een baan of een combinatie hiervan.

Daarnaast kun je bij het Jongerenteam informatie krijgen over een inkomensvoorziening, vacatures, een beroeps- of schoolkeuzeonderzoek, schulden en (jeugd)hulpverlening.

Voor wie?
Het Jongerenteam is er voor jongeren van 18 tot 27 jaar uit de gemeente Hardenberg. Het team werkt vanuit het gemeentehuis aan het Stephanuspark 1 in Hardenberg.

Afspraak maken
Het Jongerenteam werkt alleen op afspraak zodat wij alle tijd voor je kunnen nemen. Je kunt op maandag tot en met donderdag tussen 08.30 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 08.30 en 12.30 uur telefonisch een afspraak maken via het nummer 14 0523 (zonder kengetal) of 0523 788 874.

Je kunt het jongerenteam ook per e-mail bereiken op het adres jongerenloket@hardenberg.nl.

Meldingsformulier

Als u belemmeringen ervaart op het gebied van werk, welzijn, wonen, zorg en u heeft ondersteuning nodig, dan kunt u zich melden bij de gemeente.

Inloopuren

De Samen Doen-teams houden regelmatig een inloopuur in hun gebied. Bekijk een overzicht met inloopuren.

Sociaal ombudsvrouw

Als u vragen, zorgen of klachten heeft die te maken hebben met zorg, jeugd, werk en inkomen, dan kunt u kosteloos contact opnemen met de sociaal ombudsvrouw.