Waardering vrijwilligers

De gemeente Hardenberg zet ook in 2018 haar vrijwilligers weer in het zonnetje. Iedereen die dit jaar 12 1/2, 25 of 40 jaar vrijwilligerswerk doet, komt hiervoor in aanmerking.

Hiermee wil de gemeente haar waardering expliciet laten blijken voor het vele en diverse werk en betrokkenheid van de vrijwilligers.

Criteria
Omdat er binnen de gemeente Hardenberg veel vrijwilligers zijn, is er besloten een selectie te maken uit deze grote groep vrijwilligers. Om als vrijwilliger door de gemeente Hardenberg in het zonnetje te worden gezet, gelden de volgende criteria:

  • De vrijwilliger doet dit jaar 12 1/2, 25 of 40 jaar vrijwilligerswerk. Dit hoeft niet alleen binnen één organisatie te zijn geweest, maar het moet wel een (grotendeels) aaneengesloten periode zijn.
  • Het vrijwilligerswerk mag geen politiek karakter hebben.
  • Het aanmelden moet gedaan worden door het bestuur van de vrijwilligersorganisatie of vrijwilligerscoördinator van een professionele instelling.
  • De vrijwilligersactiviteiten moeten plaatsvinden in de gemeente Hardenberg.

Aanmelden
Kent u een vrijwilliger, die in aanmerking komt? Geef deze persoon dan op via het onderstaande digitale formulier. Per formulier kunt u één vrijwilliger opgeven. Uw aanmelding kunt u tot uiterlijk 5 september 2018  insturen.

Naar het digitale aanmeldformulier

Het is ook mogelijk gebruik het onderstaande aanmeldformulier uit te printen en per post te sturen naar:

Gemeente Hardenberg
T.a.v. Sandra Westra
Postbus 500
7770 BA Hardenberg

Of per e-mail naar Sandra.Westra@ommen-hardenberg.nl.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Aanmeldformulier waardering vrijwilligers Word30 KBDownload

Meldingsformulier

Als u belemmeringen ervaart op het gebied van werk, welzijn, wonen, zorg en u heeft ondersteuning nodig, dan kunt u zich melden bij de gemeente.

Inloopuren

De Samen Doen-teams houden regelmatig een inloopuur in hun gebied. Bekijk een overzicht met inloopuren.

Sociaal ombudsvrouw

Als u vragen, zorgen of klachten heeft die te maken hebben met zorg, jeugd, werk en inkomen, dan kunt u kosteloos contact opnemen met de sociaal ombudsvrouw.