Waardering vrijwilligers

Als waardering voor het werk en betrokkenheid geven wij vrijwilligers in onze gemeente gratis een bon voor een bezoek aan het theater. Vrijwilligers die 12 1/2, 25 of 40 jaar vrijwilligerswerk doen, kunnen zich hiervoor laten aanmelden.

We hebben in onze gemeente veel vrijwilligers. Daarom nodigen wij maar een deel van deze groep uit. We kijken hiervoor naar deze voorwaarden:

  • De vrijwilliger doet dit jaar 12 1/2, 25 of 40 jaar vrijwilligerswerk. Dit hoeft niet alleen binnen 1 organisatie te zijn geweest. Maar het moet wel een (grotendeels) aaneengesloten periode zijn.
  • Het vrijwilligerswerk mag niet te maken hebben met politiek.
  • Het bestuur van de vrijwilligersorganisatie of vrijwilligersco√∂rdinator van een professionele instelling moet de vrijwilliger aanmelden.
  • De vrijwilligersactiviteiten moeten plaatsvinden in de gemeente Hardenberg.

Aanmelden

Kent u een vrijwilliger die aan deze voorwaarden voldoet? Geef hem of haar op via het online formulier. De link staat hieronder. Met het formulier kunt u 1 vrijwilliger tegelijk opgeven. Uw aanmelding kunt u tot uiterlijk 12 november 2021 insturen.

Na uw aanmelding sturen wij de theaterbon op naar de vrijwilliger.

Naar het online aanmeldformulier

Wilt u liever het formulier met de post naar ons sturen? Dat kan. Print het formulier dat onderaan deze pagina staat en stuur het naar:

Gemeente Hardenberg
T.a.v. Sandra Westra
Postbus 500
7770 BA Hardenberg

Uw vraag aan Samen Doen

Gaat er iets niet helemaal goed op het gebied van werk, welzijn, wonen of zorg? Wij helpen u graag.

Inloopuren

De teams van Samen Doen houden elke week een inloopuur. Bekijk een overzicht met inloopuren.