NL Doet

Het Servicepunt Vrijwilligerswerk De Stuw en Stichting Present Hardenberg werken samen in het organiseren van de landelijke vrijwilligersactie NL DOET in de gemeente Hardenberg.

NL Doet is een landelijke actie waarbij twee dagen de schijnwerpers op de vrijwillige inzet wordt gericht. Dat is goed voor het imago van vrijwilligerswerk; bevordert de maatschappelijke inzet van bewoners, bedrijven en organisaties en leidt ieder jaar tot een toename van het aantal vrijwilligers.

Tijdens NL Doet steken werknemers uit het bedrijfsleven en verschillende maatschappelijke organisaties als vrijwilliger de handen uit de mouwen. De werkzaamheden zijn heel verschillend, in het ene geval wordt bij een alleenstaande ouder de kamer behangen, in het andere geval krijgen de speelvoorzieningen in een speeltuin een onderhoudsbeurt of wordt een voorleesmiddag georganiseerd in een verzorgingstehuis.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.