Meld je held

Kent u een held en is hij of zij jonger dan 18 jaar en heeft deze persoon iets bijzonders gedaan voor iemand anders? Wilt u hem of haar in het zonnetje zetten? Aarzel dan niet en meld diegene uiterlijk dinsdag 5 november 2019 aan voor het Jeugdlintje!

De binnengekomen aanmeldingen worden beoordeeld door een speciale jury. Het Jeugdlintje wordt op woensdagochtend 20 november 2019 tijdens een feestelijke bijeenkomst uitgereikt in het bijzijn van familie en vrienden. De jonge helden ontvangen een bijzondere 'Held van Hardenberg' medaille en een cadeau.

Geef op het formulier minimaal één referentie aan, die niet tot dezelfde familie behoort. De gemeente Hardenberg kan deze referenties benaderen bij de behandeling van het voorstel.

Velden met een * zijn verplicht.

Jeugdlintje

Wie verdient het jeugdlintje van Hardenberg?

Motivatie
Omschrijf zo goed en uitgebreid mogelijk waarom hij of zij dit jaar het jeugdlintje verdient. Wat is er bijzonder aan zijn of haar inzet? Wat maakt zijn of haar inzet een voorbeeld voor anderen?

Uw gegevens

Eerste referentie
De kandidaat die in aanmerking komt mag door meerdere personen worden voorgedragen. Dat betekent dat naast u nog iemand anders ook vindt dat de voorgedragen kandidaat het jeugdlintje verdient. Wij gaan ervan uit dat hem/haar om medewerking is gevraagd en dat hij/zij weet dat door de gemeente eventueel contact kan worden opgenomen.

Tweede referentie

Verzend uw gegevens

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.