Sociaal ombudsvrouw Hardenberg

Maakt u zich zorgen over de zorg en ondersteuning die de gemeente Hardenberg voor u regelt? Of heeft u een ervaring waar u tevreden of ontevreden over bent? Met uw vragen, zorgen of klachten over zorg, jeugd, werk en inkomen kunt u kosteloos contact opnemen met de sociaal ombudsvrouw in de gemeente Hardenberg.

Voor de gemeente Hardenberg is Ingrid Nauta aangewezen als sociaal ombudsvrouw. Zij is werkzaam voor Zorgbelang Overijssel, een non-profit organisatie die de belangen behartigt van iedereen die zorg krijgt of nodig heeft.

De ombudsvrouw is onafhankelijk en biedt een luisterend oor. Via e-mail, de telefoon of in een gesprek kunt u uw zorgen vertrouwelijk bespreken. De ombudsvrouw helpt u uw vragen te verduidelijken en informeert u ook over bijvoorbeeld onafhankelijke cliĆ«ntondersteuning. 

Zij bemiddelt tussen u en de gemeente of zorgaanbieder, zodat u weer samen verder kunt. Alle vragen, zorgen, ervaringen en knelpunten worden anoniem geregistreerd. Twee maal per jaar rapporteert de sociaal ombudsvrouw aan de gemeente en doet zij aanbevelingen. 

Contact met de sociaal ombudsvrouw
Wilt u een beroep doen op de sociaal ombudsvrouw? Zij is bereikbaar via:

Als u belt, krijgt u eerst een medewerker van Zorgbelang Overijssel aan de telefoon. U kunt dan vragen naar Ingrid Nauta, de sociaal ombudsvrouw van Hardenberg.

Uw vraag aan Samen Doen

Gaat er iets niet helemaal goed op het gebied van werk, welzijn, wonen of zorg? Wij helpen u graag.

Inloopuren

De teams van Samen Doen houden elke week een inloopuur. Bekijk een overzicht met inloopuren.