Hulp bij financiën

Hebt u moeite om rond te komen? Bent u bang om in de schulden te raken en wilt u dat voorkomen? Of heeft u al te maken met aanmaningen van schuldeisers? Vraag dan om hulp, voordat de situatie uit de hand loopt. U kunt hiervoor terecht bij de gemeente.

Als u vragen heeft over uw financiële situatie kunt u terecht bij het schuldhulpteam van de gemeente via 14 0523 of schulddienstverlening@hardenberg.nl. U kunt contact opnemen met de gemeente voor een gesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij samen kijken wat uw situatie is en hoe wij u verder kunnen helpen.

Ook kunt u hulp krijgen bij andere organisaties, zoals EuroWijzer of Humanitas. EuroWijzer en Humanitas bieden beide vrijwillige budgetcoaches die met u mee kunnen en willen kijken.

Humanitas: telefoonnummer 06 351 136 91, e-mailadres info@geld-vraag.nl.
EuroWijzer: telefoonnummer 0523 273 667, e-mailadres info@geld-vraag.nl.

Wilt u zelf al iets doen?

In geval van crisis

Dreigt u uit huis gezet te worden? Of wordt uw energie of water binnenkort afgesloten door betalingsachterstanden? Meld u zich dan bij de Kredietbank Nederland. Dit kan telefonisch via 088 626 27 77.

Neem voor uw afspraak bij de Kredietbank Nederland de brief mee waarin de datum van de afsluiting of ontruiming staat. Zit u al in een traject voor schulddienstverlening? Neem dan contact op met uw consulent.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.