Mijn Taxi op Maat

Mijn Taxi op Maat verzorgt voor ons het WMO-vervoer. Zij rijden maximaal 25 kilometer per rit. Het vervoer is van deur tot deur: de chauffeur haalt u op voor de deur en zet u af voor de deur.

Mijn Taxi op Maat rijdt elke dag van 06.00 tot 23.59 uur. Ook in het weekend. Het hele jaar. Wilt u een rit reserveren? Bel dan met 0900 84 12. Dit kan tussen 6.00 en 23.59 uur. Of vul het online reserveringsformulier in.

Aanvragen vervoerspas

Een vervoerspas vraagt u bij ons aan. Wilt u weten of u recht hebt op een vervoerspas? Bel dan met het Samen Doen-team: 14 0523.

Op de website van Mijn Taxi op Maat staat meer informatie. U leest hier alles over welke ritvormen er zijn, wat het kost, de regels over bagage en personen die u mee wilt laten reizen.

Waar rijdt Mijn Taxi op Maat?

Mijn Taxi Op Maat rijdt in de gemeenten Dalfsen, Olst-Wijhe, Ommen, Hardenberg, Staphorst en Zwartewaterland. Munckhof verzorgt de ritten. Zij rijden maximaal 25 kilometer.

Reist u verder dan 25 kilometer? Gebruik dan Valys. Meer informatie staat op www.valys.nl. Bellen kan ook: 0900 96 30.

Meldingsformulier

Gaat er iets niet helemaal goed op het gebied van werk, welzijn, wonen of zorg? Wij helpen u graag.

Inloopuren

De teams van Samen Doen houden elke week een inloopuur. Bekijk een overzicht met inloopuren.

Sociaal ombudsvrouw

Met uw vragen, zorgen of klachten over zorg, jeugd, werk en inkomen kunt u gratis bellen of mailen met de sociaal ombudsvrouw.