Werkconferentie 'Iedereen doet mee?!'

Onder grote belangstelling vond donderdag 20 april 2017 de bijeenkomst 'Iedereen doet mee?!' plaats. Deze bijeenkomst is georganiseerd door de Participatieraad Hardenberg en de gemeenteraad van Hardenberg.

Er waren ruim honderd belangstellenden aanwezig die een verrassend en vooral leerzaam programma aangeboden kregen. En waar vooral gekeken werd naar de toekomst: Hoe wordt de gemeente Hardenberg een gemeente waarin iedereen mee kan doen?

Er was een veelzijdig en verrassend programma. Onder enthousiast voorzitterschap van ervaringsdeskundige en auteur Monique Wijnen konden de aanwezigen aan de hand van sketches horen, zien en beleven wat het is om met een beperking te leven. Er was onder andere een ervaringsparcours om de aanwezigen te laten ervaren hoe het is om in een rolstoel te zitten.

Mocht u vragen hebben over de werkconferentie, of de gemeente tips willen geven waar in Hardenberg nog aan gewerkt moet worden op dit gebied, dan kunt u hiervoor contact opnemen met Arjan Breukelman. Dit kan via het e-mailadres Arjan.Breukelman@hardenberg.nl.