Startpunt Geldzaken

Als inwoner van de gemeente Hardenberg kunt u kosteloos en anoniem gebruikmaken van de online budgethulp. Het Startpunt Geldzaken helpt u op weg om uw persoonlijke geldzaken in balans te brengen en te houden, voor nu en in de toekomst.

Op de website Startpunt Geldzaken kunt u geldplannen bekijken voor verschillende financiĆ«le situaties. U vult een aantal gegevens in (anoniem) en krijgt een overzicht van hoe u er financieel voor staat.

U krijgt een digitaal voorbeeldplan hoe mensen in een vergelijkbare situatie hun geldzaken op orde hebben gekregen. Daarnaast krijgt u tips voor besparingen en extra inkomen.

Objectief en onafhankelijk

De website Startpunt Geldzaken biedt objectieve en onafhankelijke informatie en is een initiatief van het Nibud, Vereniging Eigen Huis, beleggersvereniging VEB en Stichting Certificering FFP.

Deze organisaties hebben hun kennis op het gebied van persoonlijke geldzaken gebundeld om particuliere huishoudens in staat te stellen hun persoonlijke geldzaken beter in balans te brengen en te houden.

Naar de website Startpunt Geldzaken

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.