Haalbaarheidsonderzoek De Boekweit

Wij onderzoeken of we sportpark De Boekweit in Dedemsvaart kunnen verhuizen naar het zuidelijke deel van het Kotermeer. Op die nieuwe plek kan het sportcomplex van voetbalverenigingen SCD’83 en SV Dedemsvaart en van korfbalvereniging Avereest worden gecombineerd met andere functies.

De locatie van de Boekweit die vrijkomt, kunnen we gebruiken voor woningbouw. In Dedemsvaart is namelijk veel vraag naar huur- en koopwoningen.

Uitkomsten

Op verzoek van de gemeenteraad hebben we een haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd naar de verplaatsing van de sportverenigingen naar de zuidzijde van het Kotermeer. En de kansen en haalbaarheid van woningbouw op de huidige locatie van De Boekweit.. Hiervoor zijn we ook in gesprek gegaan met de omwonenden.

De uitkomsten van dit onderzoek leest u in de documenten onder aan deze pagina. De financiële bijlage blijft op dit moment vertrouwelijk.

Vervolg

We overhandigen het onderzoeksrapport met de bijlagen aan de gemeenteraad. De raad bepaalt dan wat er verder gaat gebeuren.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.