Energieloket Hardenberg

De gemeente Hardenberg informeert via het Energieloket West-Overijssel huiseigenaren over energiebesparende maatregelen en duurzame energie. Deze maatregelen zijn vaak zeer rendabel en maken de woning comfortabeler.

Omdat het gaat om forse investeringen is het belangrijk om te weten wat de financierings- en subsidiemogelijkheden zijn. Het Energieloket biedt hierbij ondersteuning.

Wilt u thuis energie besparen of overstappen op duurzame energie? Kijk dan voor meer informatie op de website van het Energieloket West-Overijssel.

U kunt ook contact opnemen met één van de medewerkers van het Energieloket van de gemeente Hardenberg.

Advies bij besparingen in huis

Bent u benieuwd waar u energie kunt besparen? Maak dan een afspraak met de Energiecoach van de gemeente Hardenberg. De Energiecoaches zijn vrijwilligers die zijn opgeleid om inwoners te helpen om met eenvoudige en betaalbare oplossingen energie te besparen.

De Energiecoach geeft onafhankelijk en vrijblijvend advies en praktische tips aan zowel huurders als woningeigenaren. Een afspraak met de Energiecoach maakt u via stichting de Stuw. Dit kan telefonisch op 0523 267 478 of via e-mail: energiecoach@destuw.nl

Energiecoach is een samenwerking tussen de gemeente Hardenberg, gemeente Ommen, woningstichting De Veste, Beter Wonen Vechtdal en De Stuw.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.