Workshop 'Een levende tuin maak je zelf'

Wilt u een groenere tuin met meer vogels, insecten en andere dieren? Doe mee aan de gratis workshop 'Een levende tuin maak je zelf'. De workshop geven we bij de Tuinen van Mien Ruys aan de Moerheimstraat 84 in Dedemsvaart. Vooraf krijgt u een korte rondleiding door de tuinen.

Let op: aanmelden voor de workshop is niet meer mogelijk!

We geven de workshop op de volgende avonden:

• Donderdag 16 september van 19.00 tot 21.30 uur
  • Dinsdag 21 september van 19.00 tot 21.30 uur
  • Dinsdag 28 september van 19.00 tot 21.30 uur

De workshop helpt u bij het maken van een groene en bloeiende tuin waar u graag komt. Een tuin met meer kleur en meer leven, goed voor uw gezondheid, de natuur én voor het klimaat. Tijdens de workshop geven ervaren natuurexperts u tips en voorbeelden. We geven de workshop samen met het IVN (instituut voor natuureducatie), de Vogelbescherming en de vereniging voor veldbiologie (KNNV).

Programma

19.00 uur: korte rondleiding door de Tuinen Mien Ruys (start vanaf de parkeerplaats)
19.30 uur: start workshop
20.30 uur: korte pauze met koffie en thee
21.30 uur: einde

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.