Deelgebied De Cirkel

De Cirkel ligt aan de noordoostkant van de Van Coeverdenstraat en grenst aan de bestaande woningen in Marslanden. Particulieren, woningcorporatie en ontwikkelaars bouwden er in totaal 190 woningen.

Deelgebied De Cirkel bestaat uit:

  • ongeveer 14 vrijstaande woningen;
  • 80 twee-onder-een-kapwoningen;
  • 96 rijenwoningen.

Alle gemeentelijke kavels zijn inmiddels in optie of verkocht. Ook ontwikkelaars en de woningcorporatie bouwden woningen in De Cirkel.

Bereikbaarheid

Voor fietsers en voetgangers is een tijdelijke route vanuit De Cirkel I. Deze tijdelijke route loopt vanaf de Molckenbourstraat en de Kervel naar de Lavendel. Via een tijdelijke dam steekt u de Molengoot over. Deze route is tijdelijk aangelegd als zandpad over een dam. Dit voorkomt dat bouwverkeer deze weg gebruikt.

Hulpdiensten mogen deze route gebruiken. Maar auto's niet. Als alle woningen in De Cirkel II klaar zijn, wordt deze route definitief aangelegd. Er komt dan een brug over het water. Vanaf dat moment mogen wel auto's deze weg gebruiken.

Als de bouw van het grootste deel van de woningen klaar is, rijdt u met de auto naar De Cirkel vanaf de rotonde bij Haardijk via de Van Uterwyckallee, Ervenweg en de Van Coeverdenstraat. Dit wordt dan een belangrijke ontsluitingsroute.

Op de kaart hieronder ziet u de uiteindelijke routes voor auto's en fietsen.

Woonteam

Hebt u interesse in een bouwkavel in de gemeente Hardenberg? Voor ondersteuning bij het aankoopproces kunt u terecht bij het Woonteam.