De Kuilen III (Bruchterveld)

Bruchterveld, een dorp met ca. 1200 inwoners en landelijk gelegen. Het dorp bevindt zich ten oosten van het Overijsels Kanaal Almelo-De Haandrik en tussen buurtschap Hoogenweg en Kloosterhaar. Het is omgeven door prachtige natuurlandschappen en er is nog ruimte om het huis van uw dromen te laten bouwen.

Woongebied De Kuilen III ligt aan de noordzijde van Bruchterveld en biedt ruimte voor verschillende woningontwerpen, of het nu een vrijstaande of twee-onder-een-kapwoning is. Zo kunt u invulling geven aan uw woonwens in een aantrekkelijke en afwisselende woonbuurt.

Het plangebied ligt in het voormalige heide- en veenontginningslandschap en kenmerkt zich door 'openheid' en een langgerekte noord-zuid gerichte verkaveling: rechtlijnig en open. Het woongebied wordt hierdoor op een natuurlijke wijze in het landschap opgenomen.

Het plan De Kuilen III biedt een mogelijkheid om op maat te verkavelen, mits er uitgeefbare stukken grond overblijven.

Prijzen:
Twee-onder-één kap en rijenwoning: € 165 per m2 (exclusief BTW)
Vrijstaand: € 170 per m2 (exclusief BTW)

Bekijk een overzicht van beschikbare kavels via de digitale kavelkaart.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Verkavelingsplan PDF119 KBDownload (Verkavelingsplan)

Aardgasvrij bouwen

Nieuwbouwwoningen mogen met ingang van 1 juli 2018 niet meer worden aangesloten op het aardgasnet. Dit komt door een wijziging van de Gaswet.

Lees meer over deze maatregel

 

Woonteam

Heeft u interesse in een bouwkavel in de gemeente Hardenberg? Voor ondersteuning bij het aankoopproces kunt u terecht bij het Woonteam.