Vergoeding voor extra afval door medische hulpmiddelen

Gebruikt iemand uit uw gezin medische hulpmiddelen? Zoals stoma- of incontinentiemateriaal? En hebt u hierdoor meer afval? Dan kunt u een vergoeding krijgen.

We vergoeden maximaal de helft van het aantal keren dat ROVA uw afval ophaalt. En jaarlijks niet meer dan:

• 42 keer bij een ondergrondse verzamelcontainer;
  • 10 keer van een restafvalcontainer van 140 liter;
  • 6 keer van een restafvalcontainer van 240 liter.

Vraag de vergoeding aan met onderstaand formulier. Stuur bij uw aanvraag ook een bewijs mee dat u duidelijk meer afval hebt door medische hulpmiddelen. Dit kan een foto of kopie van een medicatieoverzicht van uw apotheek zijn. Of een bestel- of leveringsformulier van incontinentie- of stomamateriaal.

Vergoeding voor extra afval door medische hulpmiddelen

Vul uw gegevens in

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.