Doe mee aan een onderzoek over de inzameling van afval en grondstoffen

Wij willen weten wat u vindt van de manier waarop we nu afval en grondstoffen inzamelen. Zoals uw GFT-afval, verpakkingen of oud papier. En hoe dat bij u thuis gaat.

Hoe gaat het scheiden van afval en grondstoffen? Hoe kunnen wij dit zo makkelijk mogelijk maken, zodat we zoveel mogelijk waardevolle grondstoffen inzamelen? En zo weinig mogelijk restafval overhouden? Hierover kunt u een vragenlijst invullen.

Een nieuw plan

We maken een nieuw plan voor het inzamelen en verwerken van grondstoffen. Hierin staat hoe we ervoor zorgen dat grondstoffen hun waarde behouden. En wat dat betekent voor de manier waarop we afval en grondstoffen inzamelen in onze gemeente. U kunt meedenken en meepraten over dat plan.

Vragenlijst

Als eerste stap horen we graag wat u vindt van de manier waarop we nu afval en grondstoffen inzamelen. En waar u behoefte aan hebt. Hiervoor kunt u tot en met 31 maart een vragenlijst invullen. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal tien minuten.

Extra vragen

Misschien willen we een aantal inwoners nog wat extra vragen stellen. Zoals ouderen, grote gezinnen of mensen die in een appartement wonen. Aan het eind van de vragenlijst kunt u zich hiervoor aanmelden.

Meepraten

Later dit jaar komen we met ideeën over het scheiden en inzamelen van grondstoffen, onderdelen en producten. Zodat ze hun waarde behouden. En afval niet meer bestaat. Hierover kunt u meepraten.

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.