Afspraak maken

Bij de Publieksdienst van de gemeente Hardenberg kunt u terecht voor alle gemeentelijke producten en diensten. Bij de Publieksdienst kunt u alleen terecht op afspraak. U hoeft zo niet te wachten.

  • U ziet in één oogopslag welke data en tijdstippen beschikbaar zijn.
  • U kunt voor meerdere personen tegelijk een afspraak maken.
  • U kunt uw afspraak op een later moment online wijzigen of annuleren. Dat kan via de link in de bevestigingsmail.

Informatiezuil

Bij de balies aan het Stephanuspark 1 in Hardenberg en de Julianastraat 54 in Dedemsvaart. vindt u alle loketten op één centrale plaats. Bij binnenkomst bij de Publieksdienst kunt u zich aanmelden door middel van de informatiezuil.

U kunt zich ook melden bij de informatiebalie. Hier kunt u aangeven wat de aanleiding is voor uw bezoek. U wordt dan direct doorverwezen naar het juiste loket. Het uitgangspunt is altijd dat u zo snel en goed mogelijk wordt geholpen.

Bekijk waar u moet zijn door middel van de virtuele tour:

Afspraak maken met een consulent

Om een afspraak te maken met een consulent van de volgende teams, kunt u bellen naar het nummer 14 0523, of een e-mail sturen:

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.