Afspraak maken

Bij de Publieksdienst van de gemeente Hardenberg kunt u terecht voor alle gemeentelijke producten en diensten. Bij de Publieksdienst kunt u alleen terecht op afspraak. U hoeft zo niet te wachten.

  • U ziet in één oogopslag welke data en tijdstippen beschikbaar zijn.
  • U kunt voor meerdere personen tegelijk een afspraak maken.
  • U kunt uw afspraak op een later moment online wijzigen of annuleren. Dat kan via de link in de bevestigingsmail.

Aangepaste openingstijden

Het gemeentehuis van Hardenberg en de balie van de Publieksdienst in De Baron in Dedemsvaart zijn gesloten op de volgende dagen:

  • donderdag 30 mei (Hemelvaart)
  • vrijdag 31 mei
  • maandag 10 juni (tweede pinksterdag)

Informatiezuil

Bij de balies aan het Stephanuspark 1 in Hardenberg en de Julianastraat 54 in Dedemsvaart. vindt u alle loketten op één centrale plaats. Bij binnenkomst bij de Publieksdienst kunt u zich aanmelden door middel van de informatiezuil.

U kunt zich ook melden bij de informatiebalie. Hier kunt u aangeven wat de aanleiding is voor uw bezoek. U wordt dan direct doorverwezen naar het juiste loket. Het uitgangspunt is altijd dat u zo snel en goed mogelijk wordt geholpen.

Bekijk waar u moet zijn door middel van de virtuele tour:

Afspraak maken met een consulent

Om een afspraak te maken met een consulent van de volgende teams, kunt u bellen naar het nummer 14 0523, of een e-mail sturen:

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.