Afspraak maken

Bij onze Publieksdienst regelt u alles heel gemakkelijk. Op afspraak. Zo hoeft u niet te wachten.

Let op! De publieksbalie in De Baron in Dedemsvaart is alleen open op de maandag (van 13.00 tot 19.30 uur) en woensdag (van 13.00 tot 17.00 uur).

  • U ziet meteen voor wanneer en hoe laat u een afspraak kunt maken.
  • Een afspraak voor meerdere personen? Geen probleem.
  • U krijgt een e-mail als bevestiging van de afspraak.
  • Wilt u de afspraak later nog veranderen of niet door laten gaan? Dat kan! Via de link in de bevestigingsmail.

Hou rekening met een langere wachttijd

In Nederland versoepelen we de coronamaatregelen. Steeds meer wordt mogelijk. Dat geldt ook voor reizen naar andere landen. We krijgen daarom veel aanvragen voor een nieuw reisdocument. Hierdoor kunnen de wachttijden bij het maken van een afspraak langer zijn.

De wachttijd kan oplopen tot 2 weken

We proberen alle aanvragen zo snel mogelijk af te handelen. Daarbij moeten we ook rekening houden met de coronamaatregelen. Waardoor bijvoorbeeld minder mensen tegelijk in het gemeentehuis mogen zijn. 

Wij kunnen uw reisdocument thuisbezorgen

Wilt u drukte voorkomen? Dan kunt u uw reisdocument thuis laten bezorgen. Door de coronamaatregelen kan dit nu tijdelijk gratis.

Afspraak? Meldt u zich aan bij de informatiezuil

Als u binnenkomt, meldt u zich aan bij de informatiezuil. U tikt op het scherm en vult uw geboortedatum in. Er komt een bonnetje uit de zuil. Deze neemt u mee naar de wachtruimte. Op de beeldschermen ziet u naar welke balie u moet gaan.  

Bekijk waar u moet zijn met de virtuele tour:

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.