Trouwlocatie

Trouwen in Hardenberg betekent trouwen in één van de meest sfeervolle gemeentes van Nederland. De gemeente heeft veel mooie locaties om te trouwen. Heeft u zelf een locatie in gedachten, dan is dat in de meeste gevallen ook mogelijk.

Als u gaat trouwen, of een geregistreerd partnerschap aangaat, kunt u hiervoor terecht in het gemeentehuis van Hardenberg. Het gemeentehuis heeft de beschikking over een moderne trouwzaal.

Vrije trouwlocatie

Als u wilt trouwen op een vrije locatie, dan vult u het onderstaande aanvraagformulier vrije trouwlocatie in. Dit formulier kunt u vervolgens meesturen bij de online melding van uw huwelijk.

Voorwaarden

  • Mogelijk heeft u voor de entourage op de (trouw)dag een vergunning nodig (bijvoorbeeld voor een partytent of muziek). Wij adviseren u deze vergunning tijdig aan te vragen bij de gemeente.
  • Het tijdstip dat is aangegeven bij de melding, is het tijdstip waarop de ambtenaar uw huwelijk of partnerschap sluit.
  • U staat garant voor de veiligheid van de ambtenaar.
  • Als de ambtenaar zich onveilig voelt op de locatie, heeft de ambtenaar de bevoegdheid om niet verder te gaan met het sluiten van het huwelijk/partnerschap. Er is dan geen recht op restitutie van (of een deel van) de leges.
  • De gemeente Hardenberg is niet aansprakelijk voor eventuele schade.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.