Trouwen in Hardenberg

Als u wilt trouwen, of een partnerschap aan wilt gaan, kunt u hier online melding voor doen. Trouwen of een geregistreerd partnerschap afsluiten kan in de gemeente Hardenberg op elke plek die u wilt en met de trouwambtenaar van uw keuze.

Uw melding dient u door middel van DigiD online in:

  • minimaal veertien dagen en maximaal één jaar voor de dag van het huwelijk of het aangaan van de partnerschap plaatsvinden.

Stap voor stap uw datum vastleggen
Via het online stappenplan kunt u stap voor stap uw keuze maken voor onder meer trouwlocatie, trouwambtenaar en trouwdatum.

Start het stappenplan via onderstaande links.

Naar de volgende stap
Wilt u uw trouwdatum vastleggen? Ga dan naar de eerste stap.

Stap 1: Kies uw locatie en datum

Wanneer kan digitaal melden niet?

U kunt niet digitaal melding maken van uw huwelijk of partnerschap als één van u in het buitenland is geboren, in het buitenland woont, of niet de Nederlandse nationaliteit bezit. Neem in dat geval ruim van te voren contact op met de Publieksdienst van de gemeente Hardenberg via het telefoonnummer 14 0523.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.