Zwembaden

In de gemeente Hardenberg kunt u terecht bij meerdere openbare zwembaden. U kunt hier terecht voor recreatief zwemmen en voor zwemlessen.

Hardenberg en Dedemsvaart hebben de beschikking over een overdekt zwembad. In Hardenberg is dat zwembad De Slag op de Sportboulevard. Dedemsvaart heeft het zwembad De Kiefer.

In deze twee gemeentelijke zwembaden worden zwemlessen en diplomazwemmen aangeboden. Daarnaast kunt u recreatief zwemmen en is er aanbod voor verschillende doelgroepen. Bij De Slag zijn er verder voorzieningen op het gebied van wellness.

U heeft de mogelijkheid om uw kind online in te schrijven voor de zwemlessen. Voor het inschrijven betaalt u eenmalig inschrijfkosten. U kunt deze kosten door middel van iDeal betalen.

Openluchtzwembad
Naast deze twee overdekte zwembaden zijn er in de gemeente vier openluchtzwembaden. Die vindt u in Balkbrug (Heuveltjesbosbad), De Krim (zwembad Onder Ons), Gramsbergen (zwembad Hattemat) en in Kloosterhaar (zwembad De Bargn's). In de zwembaden Onder Ons en Hattemat kunt u eveneens zwemlessen volgen.

Meer informatie over zwemlessen, openingstijden en toegangsprijzen kunt u lezen via onderstaande links.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.