Zwembaden

De gemeente Hardenberg heeft de beschikking over vijf verschillende zwembaden. U kunt hier terecht voor onder meer zwemlessen en recreatief zwemmen.

Hardenberg en Dedemsvaart hebben de beschikking over een overdekt zwembad. In Hardenberg is dat zwembad De Slag op de Sportboulevard. Dedemsvaart heeft het zwembad De Kiefer.

In deze twee gemeentelijke zwembaden worden zwemlessen en diplomazwemmen aangeboden. Daarnaast kunt u recreatief zwemmen en is er aanbod voor verschillende doelgroepen.

Openluchtzwembad
Naast de twee overdekte baden zijn er in de gemeente nog drie openluchtzwembad. De Krim (zwembad Onder Ons) en Gramsbergen (zwembad Hattemat) beschikken over gemeentelijke zwembaden. Het derde openluchtzwembad is het Heuveltjesbosbad in Balkbrug.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.