Openingstijden

De wildwaterbaan is open als er voldoende wateraanvoer is. Vaartijden zijn tussen een half uur voor zonsopgang tot een half uur na zonsondergang.

De wildwaterbaan is: gesloten
De vistrap is: open

De wildwaterbaan is vanwege de lage waterstand gesloten.

Beschikbaarheid

De wildwaterbaan is een kunstmatige nevengeul van de rivier de Vecht, waarvan het debiet wordt gereguleerd. De beschikbaarheid van de wildwaterbaan wordt bepaald door de aanwezigheid van voldoende debiet in de Vecht.

Bij voldoende debiet is de wildwaterbaan jaarrond te gebruiken. In de zomermaanden kan er onvoldoende water zijn. De meest ideale gebruiksperiode van de baan is van oktober tot en met april.

Gebruik na zonsondergang

Gebruik  na zonsondergang is mogelijk, maar alleen verstandig bij voldoende zicht. De baan ligt in een open terrein en zal bij goed weer en heldere maan voor de geoefende gebruiker voldoende zichtbaar zijn.

De baan wordt niet kunstmatig verlicht. De ervaren gebruiker mag in staat worden geacht om zelfstandig een goede inschatting te kunnen maken of het lichtniveau en de weersomstandigheden dusdanig zijn, dat de baan veilig kan worden gebruikt. Beginners wordt aanbevolen om alleen bij daglicht en goede weersomstandigheden  van de baan gebruik te maken.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.