Subsidie voor lichamelijk en geestelijk gehandicapten

Sportverenigingen uit de gemeente Hardenberg of sportverenigingen uit de regio waarvan gehandicapte inwoners van de gemeente Hardenberg lid zijn, kunnen jaarlijks een subsidiebedrag ontvangen per gehandicapt sportlid, woonachtig in de gemeente Hardenberg.

Daarnaast is er ook een projectsubsidie beschikbaar voor specifiek aanbod voor leden met een handicap. De vergoeding bedraagt 75 % per project met een maximum van € 675.

Aanvragen
Voor het aanvragen van deze subsidie kunt u gebruik maken van het digitale formulier.

Naar het aanvraagformulier

U kunt ook onderstaand formulier downloaden en uw subsidie-aanvraag per post versturen naar:

Gemeente Hardenberg
T.a.v. Afdeling Maatschappelijk Domein, team Sport en Cultuur
7770 BA Hardenberg

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.