Special Olympics

Foto: Bart Weerdenburg

Zo'n 200 verstandelijk beperkte sporters uit heel Nederland komen zaterdag 28 september naar Hardenberg voor het Special Olympics Regionaal Evenement. Tijdens dit grote evenement wordt op de Sportboulevard aan de Jan Weitkamplaan in Hardenberg gestreden in de sporten atletiek, zwemmen en gymnastiek. Het evenement is gratis toegankelijk.

Het Special Olympics Regionaal Evenement regio Oost sluit aan bij de ambities van de gemeente Hardenberg, de Meest toegankelijke gemeente van Nederland. Zowel op het gebied van sport maar zeker ook op het gebied van toegankelijkheid.

De organisatie van de Special Olympics Regionale Spelen in Hardenberg is in handen van de gemeente Hardenberg, de Stuw, het Platform Inclusie Hardenberg, het Alfa college en Baalderborg. Ook de sportverenigingen Spurt’88, De Grunte, de Dansfabriek en Turn- en Sportcentrum Hardenberg helpen mee.

Kom ook en moedig de sporters aan!

Studenten van het Alfa College zorgen voor leuke activiteiten voor de bezoekers. De dag wordt afgesloten met een gezellig feestje. in sporthal De Slag.

Programma

08.45 uur: ontvangst deelnemers en begeleiding
09.30 uur: openingsceremonie op de atletiekbaan
10.00 uur: einde openingsceremonie
10.30 uur: start wedstrijden
12.30 uur: lunchpauze
13.30 uur: start finales en prijsuitreikingen
17.00 uur: afsluitend feestje in sporthal de Slag (zaaldeel 1)
18.00 uur: einde

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Programmaboekje PDF6,27 MBDownload
Klik om te vergrotenPlattegrond

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.