In de Sportlights

De gemeente Hardenberg besteedt het komende jaar extra aandacht aan sport en sporters met de sportverkiezing nieuwe stijl. De sportverkiezing is een tweemaandelijks terugkerend concept en heet 'In de Sportlights'. In deze vorm is er het hele jaar door aandacht voor sport en sporters in de gemeente Hardenberg.

Inwoners, sporters en sportverenigingen kunnen sporters uit de gemeente Hardenberg aandragen die volgens hen een plek 'In de Sportlights' verdienen. Het kan gaan om een topsporter of om een sporttopper.

Uit alle aanmeldingen kiest een jury om de maand twee verschillende sporters uit die via verschillende offline en online kanalen van de gemeente Hardenberg worden uitgelicht. Daarnaast gaat wethouder sport Martijn Breukelman op bezoek bij de sporters. Elke sporter ontvangt een prijs.

Topsporter of sporttopper aandragen

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.